Gyermekbajnokság LU13 II. osztály / Zákányi Bálint régió – Nagykanizsán

Vasárnap Nagykanizsán mérkőzött a Marcali VSZSE U 13 –as leány kézilabda csapata. Az első mérkőzést láttam, a képek is ott készültek. Maradjunk annyiban, hogy nem érdemeltünk vereséget.

GÓNA Lenti – Marcali VSZSE 22 – 21
Góllövőink: Pfluger Amelita 5; Légrádi Emese 4; Borbély Bori 3; Hennel Bora 2; Horváth Brigitta 2; Kisgyura Száva 2; Németh Zsóka 2; Palacskó Zorka 1.

Marcali VSZSE – Hévízi SK 22 – 15
Góllövőink: Horváth Brigitta 4; Légrádi Emese 4; Pfluger Amelita 4; Hennel Bora 3; Horváth Kinga 2; Orsós Dzsenifer 2; Borbély Bori 1; Németh Zsóka 1; Sándor Anna 1.
Gergely Lívia értékelése:

Lenti

Nagyon megszerettük volna nyerni ezt a meccset, sajnos nem sikerült. Az eredmény miatt van egy kicsit rossz szájízem, de nagyon örültem a mérkőzésen nyújtott játék miatt. Nagyon vártam a csajoktól már ilyen játékot, mert képesek erre, sőt még jobbra is.

Hévíz

Több hibával játszottunk, mint az előző mérkőzésen, de ugyanolyan szívvel. Védekezésben több segítséget kapott Viki a lányoktól és a védésein ez meg is látszott, ő is többet tudott segíteni a csapatnak. Elől a 7 métereseket végre 100%-osan belőttük, bátran játszott mindenki.

Szép volt lányok, továbbra is ilyen játékkal és akarással menjünk tovább!

Köszönöm a szülők segítségét és szurkolását mindkét meccsen! Tovább!