Győzelem Győrben!

Győri Audi ETO KC II. – Marcali VSZSE 27-32 (9-19)

A Marcali VSZSE kézilabdásai Győrben játszottak ma a női kézilabda NBI/B 15. fordulójában, és szenzációs teljesítményt nyújtva „legázolták” a Győrt! Félidőben 10 góllal vezettünk! (9-19) A vége 27-32 ide! Az újabb 2 pont csapatunknak a 7. helyet jelenti! 15 pontunk van! Minden tiszteletem a Tietek lányok! Gratulálok a csodálatos eredményhez!

Balogh Bea nyilatkozata:

A mérkőzés előtt azt hiszem nem sokan gondolták, hogy ma innen két ponttal gazdagabban jövünk haza. Azért titokban azért valahol bizakodtam. A mérkőzés előtt az öltözőben azt beszéltük a lányokkal, hogy itt Győrben mindig jó meccseket szoktunk játszani. Azt gondoltuk, hogy hátha … hát bejött. Azt terveztük, hogy okosan játszva igyekezünk megakadályozni ellenfelünket abban, hogy lefussanak bennünket, igyekeztünk góllal befejezni a támadásainkat. És persze jól kell védekeznünk.

Igazából az elejétől sikerült ezt megvalósítanunk. A kapuban a Sziló (Bödör Szilvia) nagyon jól teljesített, ez elég volt ahhoz, hogy a félidőben már 10 góllal vezessünk! 9 gólt kaptunk és 19 gólt dobtunk!

Ez az eredmény elég volt ahhoz, hogy a végére is kitartson, nem tudtak annyira feljönni, hogy behozzák a különbséget.

A második félidő egy kicsit gyengébb volt, első sorban a támadó játékunkban. A védekezés az rendben volt. Felállt fal ellen szinte alig kaptunk gólt, folyamatosan hibára tudtuk kényszeríteni őket. Amit kaptunk gólokat azokat lerohanásból kaptuk.

Rettenetesen boldog és kivétel nélkül mindenkivel elégedett vagyok, csak gratulálni tudok!