kezilabda-45

Győztünk Győrben! VKL SE Győr – Marcali VSZSE NBI/B női kézilabda 22-33 (9-15)

Felnőtt csapatunk 11 góllal győzött idegenben ma este Győrben. Már az elmúlt héten is nagyon bíztató játékot produkált csapatunk a Mohács ellen – az utolsó 15 percet leszámítva – ezért nagyon bíztam a sikerben. Fontos, önbizalom növelő 2 pontot szereztünk. Következik itthon a Vasas! Hajrá Marcali! Gratulálok a győzelemhez! Eredmény: VKL SE Győr – Marcali VSZSE: 22-33 (9-15)

Balogh Bea nyilatkozata: „ Ez ellen a csapat ellen itthon is tudtunk nyerni az ősszel, úgy készültünk ellenük hogy jó védekezésből lerohanásból szerzünk gólokat. Ez a taktika ősszel is eredményt hozott. A mérkőzés elejétől kezdve sikerült megvalósítanunk az elképzelésünket. A védekezésünk nagyon jól működött, és lerohanásból és közvetlen indításból sok gólt tudtunk szerezni. Győri Ági nagyon jól védett, a magas ellenfelekkel szemben az átlövéseket sikerült megszűrnünk és a támadó játékunk felállt fal ellen is eredményes volt. A második félidőben még „rátettünk egy lapáttal” akkor egyértelműen kijött a különbség a javunkra. A csapat védekezésben és támadásban is nagyszerűen szerepelt, igazi összmunka volt! Mindenki dicséretet érdemel!

A jövő héten a Vasas jön hozzánk. Ez a Győr az elmúlt héten megverte őket, mi az ősszel egy nagyon szoros meccset játszottunk velük idegenben. Nagyon bízom abban, hogy sikerül azt a „nagyon futós” fiatal társaságot legyőznünk. Várjuk nagyon a nagyszerű szurkolótáborunk segítségét, 3.-án szombaton!