Helytállt az U-11

Elkezdődött a gyermekbajnokság tavaszi sorozata a leány U-11-es korosztály számára. A Zalaszentgróti forduló küzdelmes mérkőzéseket hozott a Marcali gyerekek számára.

Játékos keretünket a jelenleg lezajló influenza járvány alapból meghatározta. Köszönöm az épp meggyógyult lányoknak és szüleiknek, hogy bevállalták a két mérkőzés megpróbáltatásait.

Zalaegerszeg ellen fordulatos, küzdelmes mérkőzésen sikerült egy góllal győznünk. Nem jellemző, hogy mérkőzésekről írva kiemelek egyéni teljesítményeket, de az ellenfél négy gólos vezetésének ledolgozásában, a győzelem kivívásában meghatározó szerepe volt Komlódi Hanna, és Fehér Veronika teljesítményének.

Második mérkőzésünkön három gólos vereséget szenvedtünk Siófok csapata ellen. A jelenlegi körülményeke figyelembe véve győzelmük megérdemelt volt.

Összességében helytállásuk miatt dicséretet érdemelnek a lányok. A sérüléséből felépülő Gulyás Vivien higgadtan irányította csapatunkat, Klotz Lara, Haág Hermina életük első U-11-es mérkőzésén bátran játszott, Tálos Fanni pedig meglőtte első bajnoki góljait.

A bajnokságot továbbra is vezetjük, pontjaink számát áprilisban gyarapíthatjuk.

Köszönöm a kísérő szülők segítségét, támogatását!

Képek: Csere Judit

Tovább!