Három sakkozóval indultunk az Országos Egyéni Diákolimpiára Szolnokra. VI. korcsoportba Takács Dominik középmezőnyben 13 helyen végzett.

A Császár testvérek IV. korcsoportban indultak. Anett a 2 helyen végzett. Azonos ponttal az első helyezettel és egy ponttal megelőzte a harmadik helyezettet. Testvére András 3. helyezést ért el. Mind a ketten jól kijátszották a játékidőt, megkellett dolgozni az éremért. Szombathelyen rendezték a Diák Sakkolimpia Országos csapatbajnokságát.

A felsős fiú csapat kategóriában a Balatonkeresztúri Festetics Kristóf Ált. Iskolát képviseltük. A csapat tagjai: Császár András, Császár Anett, Weihrauch Samuel, Dombi Mathias. A 18. lett csapatunk és a megszerezhető pontoknak 50%-át begyűjtötték. András 4, Anett 4.5, Samuel 4, Mathias 3.5 pontot szereztek.

Jó volt nézni a negyedik osztályos Samuelt és a második osztályos Mathiast, hogy több partiban is bemattolta idősebb ellenfeleit.

Tóth Dániel Debrecenben a Magyar Egyetem-Főiskolai Bajnokságon előkelő 3. helyezésig jutott. Illosvay István emlékére XXXI. Tóti Napok Sakkversenyen szintén bronzérmes helyezést ért el. Két nagymester mögött lett 3. a Dani.