A Női Ifjúsági III. osztály-E csoportjában a Marcali VSZSE ifi kézilabdacsapata, fennállása óta először bajnok lett a tegnap délután elért győzelmével, a BBSE Balatonboglár csapata ellen a Marcali Kiss László Sportcsarnokban.

A győzelemmel csapatunk már matematikailag is bebiztosította, az utolsó fordulót megelőzően a bajnoki címét. Marcali VSZSE – BBSC Balatonboglár 35-25 (15-14)

Nagyon megérdemelte Szántó Angéla csapata a bajnoki címet, hiszen már az elmúlt – COVID miatt félbeszakított bajnokságban – is esélyesek voltak a bajnoki címre! Egy nagyszerű csapat kovácsolódott össze Angi vezetésével, megérdemelten lettek a legjobbak!

A lányok közül sokan a felnőtt csapatban is szerepeltek végig a bajnoki szezonban, és ott sem vallottak kudarcot! Gratulálok a sikerhez! Nagy örömet okoztatok Marcali kézilabdát szerető közönségének! KÖSZNJÜK!

Szántó Angéla: A szezon utolsó hazai mérkőzését játszottuk ma. Egész héten arra készültünk, hogy eredményes, tetszetős játékkal köszönjünk el közönségünktől. Az első félidő kicsit izgalmasabbra sikerült, de a második félidő elejétől kezdve már bizonyossá vált, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Csapatom minden játékosa hozzátett a győzelemhez. Gratulálok a lányoknak!

Marcali VSZSE – BBSC Balatonboglár 35-25 (15-14)

Góllövőink: Pusztai Lili 7, Kisgyura Száva 6, Borbély Bori, Hennel Bora, Palacskó Zorka 4, Németh Zsóka, Szilágyi Lilla 3, Skellecz Dorka 2, Pfluger Amelita, Szabó Emese 1.