2023. október 21-én az MVSZSE Küzdősport Szakosztálya meghívást kapott a Budo Karate és Jujutsu International szervezettől az idei Országos Nyílt Karate Bajnokságára.

A rangos versenyen 14 klub versenyzői, edzői és Keszthely város tiszteletreméltó személyei előtt tartottunk egy rövid, de sikeres ju-jitsu bemutatót. A bemutatón résztvevő párosok:

Kósa Levente- Molnár Levente
Rigler Rebeka – Czuppon Ákos
Mohai Dominik – Mohai Maximilian
Hosszú Fanni – Császár Csaszi Gergő

Ezen a napon ünnepelte az MVSZSE megalakulásának 30. évfordulóját is. Mint az Egyesület Küzdősport Szakosztálya mi is részt vettünk a Kiss László Sportcsarnokban tartott nagyszabású rendezvényen. A bemutatón részt vett párosok:

Kósa Levente- Molnár Levente
Moldvai Borbála – Molnár Levente
Perlaki Titanilla – Tratyik Levente
Molnár Kristóf – Szován Filip – Staub Szabolcs
Hornung Hanna – Horváth Zsófia
Németh Johanna – Németh Anikó
Rigler Rebeka – Czuppon Ákos
Jángli Benedek- Mohai Dominik
Mohai Dominik – Mohai Maximilian
Hosszú Fanni – Császár Csaszi Gergő
Járfás Tamás – Császár Csaszi Gergő

A bemutató résztvevőit Lauerné Németh Lívia készítette fel.

Itt szeretném megemlíteni, hogy a Szakosztály létrehívója Györkös Tamás volt. Az első időszakban kiváló thai-boksz versenyzők vitték Marcali város hírnevét, majd kick-boksz, ju-jitsu, judo és grappling sportokat lehetett gyakorolni.

Jelenleg a ju-jitsu harcművészettel foglalkozunk a szakosztályon belül, melyben ragyogó hazai és nemzetközi eredményeket értünk el az utánpótlás és a felnőttkorú sportolóinkkal. 7 éves kortól várjuk szeretettel a hozzánk csatlakozni kívánókat.

Nagy Róbert
edző