A bajnokságban az 5. helyen álló Hosszúhetény Sport Kft. volt a Baranya-Somogy Vármegyei Női kézilabdabajnokság 13. fordulójában a Marcali VSZSE ellenfele a Kiss László Sportcsarnokban, ma délután.

Októberben 24-23 arányban kikaptunk … egy olyan „furcsa” mérkőzésen, ahol a hazai csapat 2, mi 13 kétperces büntetést kaptunk. Mintha a baranyai bírók jobban kedvelték volna a hazai csapatot.

Ma a leányaink megmutatták -amit eddig is tudtunk! -, hogy ők a jobb csapat. Alaposan visszavágtunk, ami nagy öröm és jár érte a gratuláció! Csak az a baj, hogy az a 2 pont nagyon fog hiányozni a dobogóért kialakulóban lévő küzdelemben.

Szántó Angéla: A csapat ma nagyon egyben volt, a lányok maximálisan odatették magukat. Kiara 48%-kal védett, látványos megoldások jellemezték támadásainkat. A régi időket idézte fel bennem a csarnokban uralkodó hangulat. Hálás vagyok érte.


Köszönöm a szurkolóink támogatását.

Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

Marcali VSZSE - Hosszúhetény Sport Kft 32-20 (18-11)

Góllövőink: Légrádi Emese 12, Hennel Bora, Gulyás Réka 4, Szilágyi Lilla 3, Horváth Dominika, Rácz Luca, Szabó Emese 2, Kisgyura Száva, Palacskó Zorka, Temesfalvi Anna 1-1.

Képek: Kerner Kriszta