Tegnap este játszotta le a Marcali VSZSE női kézilabda csapata a Baranya-Somogy Vármegyei Női Kézilabda Bajnokság 2023/2024 idényének utolsó mérkőzését.

BBSC Balatonboglár – Marcali VSZSE 29-21 (14-12) online követtem a mérkőzést, … több alkalommal is vezettünk. Volt, amikor két góllal, aztán a második félidőben sok minden megváltozott. Nyert a Boglár és ezzel bebiztosította az ezüstérmét a bajnokságba, mi negyedikek lettünk.

Fontos meccs volt, talán egy kicsit tapasztaltabb, kevésbé befolyásolható bírópáros küldése szerencsésebb lett volna. Jellemző módon a Szántó Angéla sárga lapot kapott, pedig Ő aztán nem az az edző típus, aki a mérkőzésen a játékvezetőkkel foglalkozna.

A 44. percben még 2 volt a Boglár javára, aztán 10 percig gólt sem dobtunk … a második félidőt elvesztettük alaposan 15 – 9 arányban …

Szántó Angéla: A mai mérkőzéssel számunkra befejeződött a 2023/2024-es bajnokság. Nem így képzeltük, nem így gondoltuk, nem erre készültünk. Az első félidőben nagyrészt betartottuk a megbeszélteket. Azonban a második félidő nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Többet hibáztunk, pontatlanul lőttünk. A külső körülményekkel - nevezetesen a bíró sporttársakkal - nem tudtunk megbirkózni.

Köszönöm a szurkolóinknak, hogy elutaztak a mérkőzésre, s bíztatták csapatunkat!

capture 20240429 051335

Képek: Kerner Kriszta