2022. november 11-én rendezték meg Zalaszentgróton a kézilabda Országos Gyerekbajnokság LU12-VII. csoport (Somogy, Veszprém, Zala) őszi idény 2. fordulóját. Marcali VSZSE csapata 11 fővel érkezett, 10 mezőnyjátékossal és 1 kapussal.

Mint az előző fordulóban, a lányok most is két mérkőzést játszottak. Az első mérkőzésen a házigazda Zalaszentgrót, a második mérkőzésen Góna SZKKE (Lenti) volt az ellenfél.

Mind két meccsen a csapatok fej-fej mellett haladtak, de sajnos az utolsó öt percben egy góllal alulmaradtunk. Nagyon sok technikai hibát vétettünk és ezeket a hibákat az ellenfelek gólra váltották.

Kézilabda OGYB. LU12 VII. csoport, 2. forduló Zalaszentgrót

Zalaszentgrót - Marcali VSZSE: 13-12
Góna SZKKE - Marcali VSZSE: 14:13

Sajnos az eredményen nem látszik meg a lányok küzdelme és harciassága. Mindenképp ki kell hangsúlyozni Sándor Letti kiemelkedő kapusteljesítményét. Ennek ellenére a csapat tagjai nagyot küzdöttek és dicséretet érdemelnek!

Csapat tagjai: András Aliz, Babina Mirabell, Bauer Janka, Borbély Imola, Fülöp Jázmin, Guzsvinecz Dorka, Horváth Noémi, Katona Kincső, Sándor Letti (K), Szorcsik Zsófia, Weinhoffer Hanna.

Edző: Péterné Senoha Viktória