Szombaton (01.14) rendezték a Kenguru Kupa 4.fordulóját Ajkán. Az előző fordulóban sikerült fel jutnunk a “B” csoportba így fel kellett kötni a gatyánkat.

A forduló előtti hetekben magasabb fokozatra kapcsoltunk edzéseken így kevesebb idő jutott a játékos feladatokra de a gyerekek így is kitartóan dolgoztak minden nap.

Marcali Szürkefarkasok 53 - 41 DKKA Ugrómókusok

Első mérkőzésünket az “A” csoportból kiesett Ugrómókusokkal játszottuk. Végig kiélezett volt a mérkőzés de szép lassan sikerült egy 10 pontos előnyt kialakítanunk. Fantasztikusan játszottunk, szinte hibátlanul dobtuk a ziccereket, falttal együtt szerzett kosarakat szereztünk amik után értékesítettük a büntetőket is, remek védekezésünk végig megnehezítette az ellenfél dolgát, nem engedtünk könnyű kosarakat dobni. A meccs legjobb embere Sándor Ákos volt a maga 18 pontjával, mellette Igali Martin (8) és Molnár Marcell (12) vitte a hátán a csapatot. Hatalmas dicséret illet mindenkit, egy nagyon jó csapatot sikerült legyőzni.

Marcali Szürkefarkasok 2-0 Ajka

Második mérkőzésünk papíron előre eldőlt mivel az ellenfél nem tudott 8 emberrel kiállni ellenünk. Ezen a meccsen folyamatosan cserélgettünk, mindneki egyformán jutott játéklehetőséghez. Gyakorlatban lemaradtunk az ellenféltől, de szerencsére mindegy volt mi lesz az eredmény.(48-59)

Bajnokságunk első 3 fordulója mondhatni a “bemelegítés”. A 4. fordulótól indul a pontszerzés így mi kiváló helyről indítjuk a bajnokságot.

image10