U11-es kosárcsapatunk a 18 csapatos alapszakaszban az előkelő 4. helyet szerezte meg és mindössze egy ponttal csúszott le a tabella 3. helyéről.

Az utolsó fordulóban sajnos két vereséggel zártunk, de büszkén mondhatom, hogy egy percig nem adták fel a gyerekek kitartóan küzdöttek az egész meccsen.

Az első mérkőzésen kiélezett volt végig a küzdelem, az ellenfél gyorsabbnak bizonyult nálunk így a lerohanásokkal szereztek ellenünk könnyű kosarakat. Amikor sikerült lelassítani támadásaikat, remek védekezéssel hibákra tudtuk kényszeríteni az ellenfelet. Az első félidőben Vajda Márk és Molnár Marcell nyújtott kimagasló teljesítményt mind támadásban mind védekezésben. A végjátékban pedig Sándor Ákos egyéni megoldásaival és utolsó másodperces pontjaival sikerült majdnem meg csípni az ellenfelet.

Marcali Szürkefarkasok 52-54 DKKA Ördögök

A szezon utolsó mérkőzésén elég durva védekezést kaptunk (személyi hibák: 15-28) amit legtöbbször a bírók is szabálytalannak ítéltek azonban a második félidőre ez a kemény “harcolós” játékstílus” kimerített minket és lemaradtunk az ellenféltől.

Marcali Szürkefarkasok 33-65 DKKA Darazsak

Büszke vagyok a gyerekek idei teljesítményére, sikerült szoros meccseket is megnyernünk, többször is meglepetést okoztunk akadémiai csapatoknak. Ugyanúgy folytatódnak tovább az edzéseink, június végén pedig egy táborral zárjuk az idei szezont.

Hatalmas köszönet a szülőknek akik kitartóan jöttek velünk minden meccsünkre és buzdították a Marcali Szürkefarkasokat.