Kettős győzelem Lentiben …

Az úgy szokott lenni, hogy az a mérkőzés lesz általában a legnehezebb, amelyiket „sima győzelemnek” gondoltunk.

Tegnap az első mérkőzést a Pacsa ellen vívtuk … írom vívtuk mert kevés híján kikaptunk. Ahogy azt meg tudtam Péterné Senoha Viktóriától ami hibát ellehet követni azt elkövette csapatunk, két alkalommal is csak hatalmas küzdelemben tudtuk megfordítani a mérkőzést, és a végén nagyon örültünk az egy gólos győzelemnek.

Hévíz ellen félidőben még csak 3 góllal vezettünk, a végére 24 gólt tettünk közé és ebből Németh Lili 19 góllal járult hozzá. (Nagyon régen járok utánpótlás meccsekre – sajnos most már nem – de nem emlékszem hasonló teljesítményre.) Természetesen a csapat nélkül ez nem ment volna! Gratulálok!

tabella

Csendben jegyzem meg … úgy gondolom újra van egy serdülő csapatunk! Csak most kell nagyon odafigyelni, és nagyon sokat készülni, mert hibánk az rengeteg van, de lett hitünk! Edzeni kell, pótolni a hiányosságokat és őrizni a csapategységet! Hajrá MVSZSE serdülő!

Péterné Senoha Viktória: Szombaton a Pacsai Haladás Sportegyesületével nagyot küzdöttünk. A szerencse mellénk szegődött, és az utolsó másodpercekben meglőttük a győztes gólt. A Hévíz SK csapata ellen összeszedetten játszottunk, ez az eredményen is megmutatkozik. A mai napon sok szép gólt láthattunk, ami a játékosok fejlődését tükrözi. Minden játékosomra nagyon büszke vagyok a legkiemelkedőbb teljesítményt a Hévíz elleni mérkőzésen Németh Lili nyújtotta a maga 19 góljával.

Képek: Fehér Kíra. Köszönöm!