Kettős vereség Veszprémben …

Sajnos megtört a Marcali VSZSE kézilabdacsapatainak jó sorozata tegnap Veszprémben. Mind a két csapatunk kikapott. Betliztünk … sajnos van ilyen. Fel a fejjel lányok!

Veszprém Pannon SE- Marcali VSZSE női 36:19 (21:7)

Góllövőink: Dombóvári Dóra 5; Duzsik Nikolett 4; Gaál Virág 4; Urbán Edina 2, Kovarszki Beáta 2; Németh Zsóka 1, Szabadi Szimonetta 1.

Sziva-Balogh Piroska: Ma a Veszprém a játék minden elemében jobb volt nálunk így megérdemelten nyerte a mérkőzést! A mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott Dombóvári Dóra és Gaál Virág.

Veszprém Pannon SE – Marcali VSZSE ifi 35-26 (18-11)

Szántó Angéla: A mérkőzés 20. percéig többnyire a Veszprém vezetett, de mindig fel tudtunk zárkózni. Ekkor 9-9-et mutatott az eredményjelző. Ezután technikai hibákat vétettünk, nem koncentráltunk eléggé a befejezéseknél, s ezt ellenfelünk kihasználta. A védekezésünk sem volt olyan határozott, mint előtte, így alakult ki a 7 gólos veszprémi vezetés, ami meghatározta a végeredményt is. A második félidőben sem adtuk fel, sajnos nem sikerült csökkentenünk a különbséget. Mesi 10 gólja mindenképpen dicséretes.

Góllövőink: Légrádi Emese 10, Kisgyura Száva, Németh Zsóka, Pfluger Amelita 3-3, Hennel Bora 2, Palacskó Zorka, Skellecz Dorka, Zsiborás Nikolett, Fekete Luca, Megyeri Zsófia 1-1.