Kézilabdás hírek, nézőtéri szabályok …

Pénteken kezdődik a kézilabda NB II női felnőtt-Dél-nyugati csoport bajnoksága. A Marcali VSZSE lányai idegenben, Hévízen kezdenek. A 16 órakor kezdődő ifi és a 18 órakor kezdődő felnőtt mérkőzés is a Hévíz SK értesítése szerint, a járványra való tekintettel zárt kapus lesz!

Megkezdődik szombaton a gyermekbajnokság, az LU15 (2006-2007) korosztálynak is. Csapatunk  LU15 V/A csoportban (Somogy, Zala), mérkőzik és az első fordulót hazai pályán játsszuk. A lebonyolítási rendszer miatt szombaton a Kiss László Sportcsarnokban remélhetően 6 mérkőzést láthatnak.

10:00 Hévízi SK – Marcali VSZSE
11:00 GÓNA SZKKE – Siófok KC
12:00 NIKÉ SE Fonyód – Hévízi SK
13:00 Csurgói NKC – Siófok KC
14:00 Marcali VSZSE – GÓNA SZKKE
15:00 NIKÉ SE Fonyód – Csurgói NKC

Az egyesület vezetése úgy döntött, hogy az alábbi feltételek mellet beengedik a szurkolókat, hozzátartozókat a mérkőzésekre:

BETEGEK, TÜNETTEL RENDELKEZDŐK NEM LÉPHETNEK BE A MÉRKŐZÉSRE!

Beengedés lázméréssel, 37.5 c˚ testhőmérséklet alatt, kézfertőtlenítéssel, lehetőleg időbeni eltéréssel vagy kinti előszűréssel

A nézők folyamatos és minimálisan 2 m es távolság tartása a pályahatároló vonalaktól (alap és oldalvonal) ahol ez a távolság nem megoldható, a nézőtéri szektorok megfelelő számú sorát üresen kell hagyni, kisebb távolságnál (pl. 1,5 méter) plexifalat kell felszerelni, amelynek magassága min. 1,5 méter

A mérkőzés hivatalos résztvevői és a nézők között fizikai kontaktus (pl. kézfogás) nem megengedett

Kötelező maszk használat a nézők és valamennyi résztvevő számára, kivéve: játékosok, játékvezetők, edzők, helyi műsorközlő, tv kommentátor, hivatalos fotós.

A MARCALI VSZSE VEZETŐSÉGE MINDANNYIUNK ÉRDEKÉBEN
KÉRI A SZABÁLYOK BETARTÁSÁT!