Ki korán kel, ásítva labdát lel…

Sikerült újra nagyot alkotni az U-13-as gyermekbajnokság szervezőinek. Siófokon a marcali lányoknak, a mai program beosztása alapján az első mérkőzést kellett játszani a hazai csapat, Siófok KTC KFT ellen.

A kilenc órai mérkőzés kezdés, az óraátállítás láthatólag próbára tette a fiatalok „ásító izmait”. Megjegyzem a földvári, zamárdi leányokból álló másik siófoki csapat a második mérkőzést játszhatta. Csapatunk fele betegen, vagy sérüléséből éppen felépülve lépett pályára Siófok ellen. A kezdeti bizonytalanság után, egy-két egyértelműen artikulált biztató szó hatására megváltozott a játék képe. A mérkőzésen végig vezetve, nagyon elfáradva döntetlent értünk el, melynek elsősorban a hazai csapat örülhetett. Egy órás pihenés után a nagykanizsai lányok lelkes csapatával mérkőztünk meg, mely fölényes Marcali győzelemmel zárult.

A bajnokság második részében már egyértelműen látszik, hogy a 15 csapatos mezőnyből Pécs, Mohács, Siófok, Zalaszentgrót, és Marcali csapata kiemelkedik. Reményeim szerint ez a tendencia a jövőben folytatódni fog.

Megemelem kalapom a lányok előtt, a betegeknek, sérülteknek gyors gyógyulást, felépülést kívánok! Köszönöm a csapatot elkísérő szülők szurkolását, támogatását!

Eredmények:

Siófok KTC KFT-Marcali VSZSE 21:21
Nagykanizsa Tungsram-Marcali VSZSE 15:25

A csapatot ma Benkő Szonja, Fehér Veronika, Gulyás Vivien, Haág Hermina, Komlódi Hanna, Mihálkovics Réka, Rigó Diana, Szabó Emese, Tomisa Sára alkották.

Képek: Csere Judit

Tovább!