Kikaptunk tegnap este…

A kézilabda NB II Női-Dél-nyugati csoportjában a Gárdony-Pázmánd NKK U22 csapata volt tegnap este a Marcali VSZSE ellenfele, a Marcali Kiss László Városi Sportcsarnokban lejátszott bajnoki mérkőzésen.

Vendégeink hatodikak a bajnokságban, és nem csak a papírforma volt náluk, hanem a szerencse is. Nagyon készültünk, hiszen egy bravúrral nagyot léphettünk volna előre a kieső helyről. A tétnek megfelelően nagyon igyekezett csapatunk, és sajnos nagyon sokat hibáztunk e közben. Ziccereket, 7 métereseket hagytunk ki. Számtalan technikai hibát vétettünk, és ezekből kaptuk góljaink többségét.

Sajnos az elmúlt fordulóban szenzációsan játszó – 10 gólt dobó (!) – Dombóvári Dóra korábban már műtött, térde edzésen megsérült, és műtétre vár. A Sziva-Balogh Piri és a Szabadi Szimi betegségéből éppen csak felépülve vállalták a játékot, de erőnlétük még persze nem volt teljes.

Félidőben 7 góllal vezetett a Gárdony, ezt a hátrányt hihetetlen akarással 3 gólra ledolgoztuk, de sajnos ellenfelünk ismét ellépett, és 8 gólos vereséget szenvedtünk.

Sajnálom, a mérkőzést látva ettől sokkal jobb eredmény is benne volt a csapatunkban.

Sziva-Balogh Piroska: Sajnos rengeteg technikai hiba és eladott labda volt a mérkőzés első félidejében amiből az ellenfél gyors gólokat szerzett. Hiába kapaszkodtunk fel a második félidőben 3 gólra, egy ilyen ellenfélnek nem szabad ekkora előnyt adni. A hibákból tanulni kell.Megyünk tovább és készülünk a Siófok elleni mérkőzésre! Köszönjük a szurkolói bíztatást!

capture 20220320 024554