Már megint Zala!

A leány U-13-as kézilabda csapattal lassan már hazajárunk Zala megyébe. Ezen a héten kétszer ismerkedhettünk meg a zalai dombokkal, utakkal. Panaszra persze semmi okunk nem lehet, mert a mohácsi és komlói csapatnak egészen Lentiig kellett utazni, hogy játszhassanak egymás ellen.

A fonyódi lányok Baranyával ismerkedhetnek, Pécsre osztották be őket. Nem akarom osztani észt, de ideje lenne racionálisan átgondolni a bajnokság lebonyolítását, hisz gyerekekről van szó. A leggyakrabban feltett kérdések: Mikor érünk már oda? Mikor érünk már haza?

A szombaton sikerült a Marcali csapatnak visszavágni a diákolimpia országos elődöntőjében elszenvedett vereségért a zalaszentgróti csapatnak. Rendszeresen három esélyes mérkőzéseket játszunk ellenük, de ma nagyon összekaptuk magunkat ellenük. Szigorú védekezésnek, a helyzetek kihasználásnak köszönhetően két gólos győzelmet arattunk. Magabiztosan várhattuk a folytatást a csurgói leányok ellen, akik bizony nem adták könnyen a győzelmet. Dicséret küzdeni tudásukért, lelkesedésükért. Rapszódikus játékunknak köszönhetően a szoros mérkőzésen ellenfelünk a végére elfáradt és sikerült nyerni.

Eredmények: Marcali-Zalaszentgrót 20:18
Csurgó Eötvös DSE-Marcali 18:23

Képek: Csere Judit

Tovább!