Marcali – Nagykanizsa 38:34 (20:19)

Ma játszotta le a Marcali VSZSE női kézilabda csapata a felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését. Sérültjeink: Telkes Rebeka, Szabadi Szimonetta, Kuti Melitta a padról nézte a meccset, sajnos Urbán Edina sem hadra fogható.

Változatos jó mérkőzést vívtunk és megérdemelten nyertünk. Aki ma rendelkezésre állt a meccsre mindenki kapott játéklehetőséget.

Góllövőink: Dombóvári Dóra 7; Duzsik Niki 6; Gaál Virág 5; Kovarszki Bea 4; Megyeri Zsófi 4; Németh Zsóka 4; Sziva-Balogh Piroska 3; Hennel Bora 2, Légrádi Emese 2; Borbély Bori 1.

Jövő héten szombaton kezdődik a bajnokság. Délután háromkor az ifi meccsen a dobogón eggyel előttünk álló Kozármisleny csapatát fogadjuk … hatalmas meccs lesz! Jöjjenek és szurkoljunk az ifinek! 7 pont a különbség a két csapat között a Kozármisleny javára tehát helyet biztosan nem cserélünk, de a hazai pálya előnye hozhat egy meglepetés győzelmet!

Ősszel az első fordulóban legyőztük otthonában a Kozármislenyt. Feltételezem vágynak a visszavágásra. Sajnos az erősen tartalékos csapatunk csak kivételes bravúrral győzhet a papírforma szerint. De hát az első fordulóban sem mi voltunk az esélyesek!

Tovább!