Marcali VSZSE – DKKA U22 NBII női kézilabda 27:31 (14:17)

Sajnos a bajnokság második fordulójában sem sikerült győznie a Marcali VSZSE csapatának, ezúttal hazai pályán. A Dunaújvárosi akadémisták. Vendégeink már az megszerezték azt a 3-4 gólos előnyt amivel megnyerték a mérkőzést.

Küzdöttünk, többször felzárkóztunk, de sajnos nem sikerült megfordítani a meccset . A vendégek újra és újra „elléptek” és végül nyertek. Gratulálok Szabadi Szimonettának a nyolc góljához! A két bajnoki fordulóban 16 gólt dobott és ezzel vezeti a góllövő listát!

Sziva-Balogh Piroska: „Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, gondoltuk, hogy nem lesz egyszerű ez ellen a Dunaújváros ellen játszani. Fiatal lendületes játékosokról volt szó. Ennek ellenére azt gondolom, hogy tisztességgel helyt állt a csapat. Nem lehet okunk a panaszra. Természetesen szomorúak vagyunk a vereség miatt.

Hullámzó volt a teljesítményünk az egész mérkőzésen. Sajnos a tartalék energiánk arra ment el, hogy mindig ledolgozzuk a hátrányunkat. Amikor kiegyenlítettünk, akkor elfáradtunk ebben. Következtek a technikai hibák a kihagyott helyzetek sorozata. Ellépett a Dunaújváros, mi megint felzárkóztunk … ez volt jellemző az egész mérkőzésre.

Jövő héten Zalaegerszegre utazunk, mindenképpen nyerni szeretnénk. Szeretném megdicsérni a Duzsik Nikit és a fiatal kapusunkat Zóka-Győri Viktóriát.”

Az ifi csapatunk szabadnapos volt a héten!

Tovább!