SPR 0177

Marcali VSZSE – Mohács TE 21-26

A Városi Sportcsarnokban ma délután az ifi, kora este a felnőtt kézilabda csapatunk kezdte el az NBI/B –s bajnokság tavaszi fordulóját. Rögtön a bajnokságot ősszel egy vereséggel záró Mohács ( a Győrtől kaptak ki 1 góllal) volt az ellenfelünk. Mind a két mérkőzés egy perces gyász szünettel kezdődött a közelmúltban elhunyt Dudás Krisztina a VSZSE serdülő játékosára emlékezve.

Következett a felnőttek mérkőzése, ami megint csak egy nagyszerű példája volt egy csapat küzdeni tudásának, akarásának. „Elbuktunk” a végére, de végig ott volt az esély arra, hogy komoly meglepetést okozzunk. A mérkőzés első félidejét 2 góllal nyertük és a második félidő 13 percében még 14-14 volt az állás. A vége 21-26 lett a Mohácsnak. Hatalmas csata volt, nagyszerű mérkőzés, kiváló egyéni teljesítmények, nem lehetett „szezon eleji” színvonalúnak minősíteni a mérkőzést … talán csak a játékvezetést. A mérkőzésen Bárczi Kata élete első hivatalos NBI/B –s mérkőzésén vett részt, 14 évesen! Gratulálok!

Balogh Bea nyilatkozata: A mérkőzés ¾ részében nagyon jól helyt álltunk, még vezettünk is sokáig. A végjátékra elfogyott egy kicsit az erőnk, talán hamarabb kellett volna cserélnem a jobb oldalon. Mert elsősorban ott voltak problémáink. A Tanai Berni ma játszott velünk ismét tétmeccset hosszú idő után, nagyon jól védekezett és támadásban is hasznos volt. A Pap Orsi is ma játszott először a szülést követően. Sajnálom hogy nem sikerült, úgy gondolom benne volt az esély a győzelemre. Köszönjük a szurkolást! Képek!