b6cdfdedd28ae8be58886fb27bf1badd

Marcali VSZSE – Mohácsi TE kézilabda NBI/B női 29:29 (16:15)

Fej-fej mellett a tabellán a 4-5 hely körül, – mi vagyunk a negyedikek továbbra is! … remélem 🙂 holnap kiderül – Egy iszonyatosan nehéz meccsen épen csak megfogtuk az egy pontot … és a másikat sajnos mi adtuk oda … azt gondolom mi voltunk a jobbak. A küzdeni tudásért és az akarásért mindenképen dicséret illeti a csapatot egy nyertesnek tűnő meccset fordított meg a Mohács, de visszakapaszkodtunk … Gratulálok!

Balogh Bea nyilatkozata:

Győzni szerettünk volna mindenképen, de hát a vege úgy alakult, hogy örülhettünk ennek a döntetlennek. Az első félidőben volt időszak amikor 5 góllal vezettünk. (13-8) És utána kifogtunk egy technikai hibák sokaságából álló – eladott labdák – időszakot, ekkor feljöttek ránk és egy gólos előnnyel fordultunk.

A második félidőben egy ideig két góllal vezettünk, és ezt jó lett volna növelnünk. Sajnos ehelyett a Mohács fordított, és nekünk kellett menni az eredmény után. A vége az egy pont megszerzése ellenére azt gondolom jól sikerült, a csapat nagyon akart, nagyon küzdött. Sajnos az egész mérkőzésen sok hibával játszottunk, és ez volt igazán a probléma. Sok volt az eladott labdánk, és ebből tudott a Mohács gyorsan indítani és hát nem értünk vissza. Amúgy a védekezésünk felállt fal ellen azt gondolom rendben volt. Igazából abból élt a Mohács amit elrontottunk. Képek!