Marcali VSZSE – PTE-PEAC NBI/b női kézilabda 35-27

A 11. forduló van ma a bajnokságban, a Pécset fogadtuk a Városi Sportcsarnokban. Nekem csak az első félidőt volt lehetőségem látni, a képek is akkor készültek. ( Sajnos lemaradtam Mezőfi Brigi első NBI/B –s felnőtt mérkőzésen lőtt góljáról. Gratulálok! Nagydolog ez, én úgy gondolom így 15 évesen! És hát Ő az első a „lányaim” közül! )

Balogh Bea nyilatkozata:

Az utolsó helyezett csapattal játszottunk a bajnokságban, én arra kértem a lányokat, hogy ennek ellenére próbáljunk meg nagyon oda koncentrálni. Mert azt gondoltam, hogy csak mi tehetjük ezt a mérkőzést nehézzé. A kapusteljesítménnyel együtt a védekezésünk tudott úgy működni, hogy az első félidőben már tetemes előnyre tudtunk szert tenni. A Gácser Klaudia és a Klász Karola nagyon eredményesen és jól játszott.

A második félidőben igazából ez a hatgólos különbség megmaradt a két csapat között. A második félidőben már többet cseréltem, a Bors Krisztát és a Bájhóber Noémit tudtam játszatni, illetve a Mezőfi Brigit is, aki lőtt is egy gólt.

Következik a jövő héten a Szpari, ők előttünk vannak a tabellán, tavaly idegenben sikerült őket megvernünk, most is nagyon készülünk. Benne van a lehetőség de ehhez mindenkinek maximális jó teljesítményt kell nyújtania. További képek!