SPR 7132

Marcali VSZSE – Szekszárdi FGKC NBI/B női junior kézilabda 32:25 (15:14)

Hat mérkőzés … öt győzelem! Nagyszerűen szerepelnek a junior kézilabdás lányok a bajnokságban! Ma délután a Fekete Gólyák ellen győztek magabiztos játékkal. Gratulálok! Következik a Haladás idegenben. Gyerünk Csajok!!! Hajrá Marcali!

Balogh Bea nyilatkozata: Olyan csapattal találkoztunk amelyik a tabellán mögöttünk van jelen pillanatban. Én bíztattam a lányokat arra, hogy mindenképen tartsuk itthon a két pontot. Úgy gondolom jól álltak hozzá az előttük álló feladathoz.

Az első félidőben jól kezdtünk, bár a félidő végén egy időre vissza kellett cserélnem de azt gondolom végig a mérkőzés során nem volt kétséges, hogy mi vagyunk a jobbak.

Mindenkit tudtam játszatni és elégedett vagyok a teljesítményekkel. Kiemelkedően játszott újra a Bárczi Kata és a Kuti Betti. A Kata nagyon jól viszi a „hátán” a csapatot. A Dodó (Bán-Farkas Dorottya) az első félidőben nagyon jó volt, a másodikban volt egy kis hullámvölgye, de mindig a legfontosabbakat megfogta. Dicséret illeti a Larát (Szecsődi Laura), aki ugyan most csak egy gólt dobott, de rengeteg jó labdát adott. Dicséret illeti a Horváth Zsanit, aki háromszor is eredményes volt. Gratulálok az újabb győzelemhez! Tovább!