Marcali VSZSE – VKL SE Győr 37:30 (18:16)

Egy nagyszerű mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott a felnőtt csapatunk a Győr ellen. Nagyszerűen összpontosító, nagyon motivált csapatot láttam! Öröm volt nézni! Gratulálok! Balog Bea nyilatkozata:

A volt edzőm a Kiss Szilárd egy ilyen mérkőzésre azt szokta mondani, hogy ha nem megy másként, akkor a munkásruhát fel kell venni, és mi azt gondolom felvettük. Ez egy nagyon „melós” meccs volt! De meg lett a munkánknak a gyümölcse! Azt gondolom az, hogy győzni tudtunk és hetet közé tudtunk tenni az igazolja, hogy jól dolgoztunk.

Mindenki nagyon –nagyon küzdött, köszönöm a csapatnak! Ha mégis kikell emelnem valakit is akkor a Major Andit, a Balogh Manyit a Pirikét (Balogh Piroska), a Dudit (Gácser Klaudia) és a Mártit (Müller Márta) a mezőnyből , az Ágit (Győri Ágnes) a kapuból aki megint nagyon jól védett. A Pék Petra is amíg a pályán volt nagyon jól szerepelt, amikor kivált a játékból a Bogi (Hanusz Boglárka) jól helyettesítette.

A technikai hibákon kell javítanunk, de összességében az első mérkőzésnek itthon, amikor a mindenki, – beleértve magamat is-  nagyon izgult  azért, hogy sikerüljön győznünk, ahoz képest jónak értékelem a játékunkat. És ami a legfontosabb sikerült nyernünk!

Köszönöm a nagyszerű közönségnek a bíztatást az egész csapat nevében!

Képek!