SPR 4975

Megnyerték a Diákolimpiát, a Marcali lányok!

Minden mérkőzést megnyerve, magabiztosan, és megérdemelten megnyerte ma a IV. korcsoportos Leány Kézilabda Diákolimpiát a Marcali Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény csapata. Magyarország Diákolimpia Bajnoka: Ágoston Kitti, Bán Farkas Dorottya, Bárczi Kata, Dombóvári Dóra, Gergő Virág, Gerencsér Titanilla, Horváth Zsanett, Jancsek Zsófia, Kuti Bettina, Mezőfi Brigitta, Szabó Eszter, Szecsődi Laura.

A döntő legjobb kapusa: Bán Farkas Dorottya. A döntő legjobb edzője: Balogh Beatrix. A Marcali legjobb játékosa: Szabó Eszter. Gratulálok csajok! Nagyon nagy örömet szereztetek szurkolóitoknak! Csodálatos három nap volt!

Balogh Bea nyilatkozata: „Mondhatom, hogy igazából én nem tudtam, hogy milyen ez a mezőny. A lányok azért nagyjából azért ismerték az ellenfeleket. Már az elején azt lehetett érezni, hogy „van keresni valónk” és fokozatosan egyre jobb teljesítmény nyújtottunk. Elsősorban a védekezésben nyújtottunk kiváló teljesítményt, ami minden mérkőzésünkre vonatkozik. Tegnap a döntőbejutásért egy nagyon-nagyon jó meccset játszottunk, egy nagyon jó Orosháza ellen. Jól bírtuk fizikailag, és fejben is a mérkőzést. Megint csak a jó védekezés, és a megszerzett labdából az indítás, a lerohanás hozta a sikert. A döntőben mondhatom, hogy végig „uraltuk” a mérkőzést (Marcali – Balmazújváros: 20-12), ez egy igazi CSAPAT munka volt! Azt gondolom ennek a sikernek a legfontosabb összetevője a csapategység volt! Mindeni! Kivétel nélkül mindenki „oda tette magát”!

Nagyon szépen köszönöm a csapat nevében a szurkolást, azt hogy itt voltak velünk! Köszönjük a szülői segítséget! Megtisztelő számunkra és nagy öröm, hogy a döntőt végig szurkolta a Város és az Iskoláink vezetése!”

Készült kép a döntőről is de úgy gondolom az öröm képei most jobban illenek ide!