SPR 7484

Megtapsolta a közönség a vesztes Marcali kézilabdásokat …

Elöljáróban a jegyzőkönyv : Marcali VSZSE – Szekszárdi FGKC NBI/B női kézilabda 27:38 (14:20). Kikaptunk az elmúlt év feljutásra jogosult csapatától, akik csak azért nem mentek az NBI –be mert „kis csapatként” nem bírták volna anyagilag. Idén is sikert sikerre halmoznak, hiszen minden mérkőzésüket megnyertek eddig. A Mohácsnak 9 -et, a Győrnek 9 -et, az Atádnak 14 -et, a Szombathelynek 15 -öt, a Szentendrének 19 -et dobtak közé …nekünk 11 -et …úgy hogy a Bea a második félidőben már több juniort is a pályára küldött.

Egy nagyon jó csapat ellen játszott a hazai gárda, és megtett mindent amit tehetett. A közönség ezt látta,. érezte, és tapssal köszönte meg az akaratot, a küzdeni tudást! Köszönöm!

Balogh Bea nyilatkozata: A Gólyák veretlenül vezetik a tabellát. Tudtuk, hogy egy nagyon erős csapattal találkozunk. Próbáltuk valamennyire lassítani a játékot, talán ez most sikerült. De hát ők a dinamikusabbak, gyorsabbak. A második félidőben beállítottam a „kicsiket”, én azt gondolom, hogy ügyesen helyt álltak. Annak pedig nagyon örülünk, hogy a végén megtapsoltak minket annak ellenére, hogy mi lett az eredmény. Tovább!