Menetel az ifi!

Tegnap este a tabellát vezető két csapat, a vendég Siófok és a Marcali VSZSE ificsapata döntötte el egymás között az első helyet az 5. forduló után. Jelentem a csapatunk továbbra is hibátlan! Marcali VSZSE – Siófok KC 46-33 (21-20)

Egy kicsit döcögős első félidőt követően leiskolázta vendégeinket Szántó Angéla csapata! Sokat cseréltünk, mindenki a pályára került. Gratulálok! És gratulálok Pfluger Amelita 9; Borbély Bori 8; Kisgyura Száva7; Légrádi Emese 5; Pusztai Lili 4; Palacskó Zorka 3; Zsiborás Niki 3; Hennel Bora 2; Szabó Emese 2; Németh Zsóka 2; Skerlecz Dorka 1; góljához. Feltétlenül említést érdemel kapusaink Szabó Kiara, Novák Viktória, Komlódi Hanna nagyszerű teljesítménye! Kiara lehúzta a redőnyt a második félidőben! ?

capture 20211025 032643

A folytatásban három idegenbeli mérkőzés, sorrendben Nagyatád (VIII.), Dunaújváros (V.), Komló (III.) következik. A következő hazai mérkőzést november 20,-án a Csurgó (X.) ellen játsszuk.

Szántó Angéla: Gratulálok a CSAPATNAK, így, csupa nagybetűvel. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, a második félidőben már csak figyeltem a lányokat, hogy mennyire jól játszanak, milyen szép megoldásokat varázsolnak a pályára. Minden játékosom – azokban a percekben, amikor lehetőséget kapott – nagyszerűen helyt állt, s gólokkal, passzokkal, tetszetős egyéni megoldásokkal, jó védekezéssel, illetve káprázatos védésekkel járult hozzá a győzelemhez.

Képek!