SPR 7729

Nagyszerű első félidő ….

Az országos serdülő leány kézilabda bajnokságának „D” csoportját jelenleg a Tamási vezeti. Mi azzal az elhatározással utaztunk el a mai fordulóra, hogy legyőzzük otthonában a jelenlegi listavezetőt. A tét a felsőházi rájátszás volt. A Siófokkal voltunk nagy versenyben a 4. hely megszerzéséért. Jól indult a mérkőzés az első félidőben volt, hogy 5 góllal is vezettünk. Egy gólos előnnyel mentünk az öltözőbe, és sajnos a második félidő elején mintha „bent maradtunk volna” … tíz perc alatt csak két gólt dobtunk … bedarált minket a bajnokesélyes ….

Sajnos kikaptunk és ezzel elúszott a negyedik helyünk, vele a felsőházi rájátszás reménye. Még hátra van az UKSE ellen egy itthoni meccsünk és véget ér az alapszakasz. Nem sokat pihenhetnek a lányaink, hiszen a saját korosztályukban, az Országos Gyermekbajnokságban régiós döntőt játszanak vasárnap Csurgón! Hajrá lányok! Fel a fejjel! Amit eddig az OSB –ban elértetek az is dicséretes! Jövőre nem a felsőházi rájátszás, hanem a dobogós hely lesz a reális cél! Tamási KC – Marcali VSZSE 32:29 (14:15)

Balogh Bea nyilatkozata: „Kikaptunk egy jobb csapattól, nem véletlenül vannak előttünk. Volt egy jó első félidőnk, idegenben jól tartottuk magunkat, de a második félidőben kijött a különbség.”

Képek!