Nagyszerű kezdés a felnőttnek Kozármislenyben!

Kozármislenyben az NB2 elmúlt évi bajnokának otthonában kezdte el, a 2019/2020 -as női NB2 kézlabdabajnokságot a Marcali VSZSE tegnap délután. Csapatunk már a félidőben is vezetett, de a második félidőben 6 gólra növelte az előnyünket és 24:30 (15:16) anyában győzött!!!

A mérkőzésen pályára lépett élete első felnőtt bajnoki mérkőzésén Németh Zsóka! Gratulálok!

Góllövőink: Szabadi Szimonetta 9; Duzsik Nikolett 6; Megyeri Zsófi 4; Sziva-Balogh Piroska 4; Urbán Edina 4; Dombóvári Dóra 3.

Sziva-Balogh Piroska: Végig mi irányítottuk a mérkőzést, végig mi vezettünk, magabiztosan nyertünk. Voltak a meccsben rövid hullámvölgyek, de most azokon át tudtunk lépni. Külön meg kell említeni Telkes Rebekát a kapuban, aki szenzációs teljesítményt nyújtott! A csapat is kiválóan szerepelt! Csapatként tudtunk küzdeni! Maximális dicséret illeti a játékosaimat! Szombaton a második fordulóban a PEAC -t fogadjuk, várjuk kedves szurkolóinkat a Csariban!

Az ifi csapatunk sajnos kikapott. 21.-én szombaton délután háromkor a Csurgóval játszanak a lányok a Kiss László Sportcsarnokban. Jöjjenek és szurkoljuk ki együtt a győzelmet a csapatunknak!

Kozármisleny SE – Marcali VSZSE 44-21 (21-11)

Szántó Angéla: Sajnos a szombati mérkőzésen nem tettük a pályára valódi tudásunkat. Rengeteg hibával játszottunk, a Misleny pedig minden hibánkat góllal büntetett.

Góllövőink: Pfluger Amelita 5, Németh Zsóka 4, Kisgyura Száva 3, Hennel Bora, Légrádi Emese, Megyeri Zsófia 2-2, Palacskó Zorka, Borbély Bori, Pusztai Lili 1-1.