Ňźszi bajnok az ifi! ūüėä

Tegnap kora d√©lut√°n megszerezte a Marcali VSZSE ifi k√©zilabdacsapata a szezon hetedik gyŇĎzelm√©t, √©s ezzel az ŇĎszi bajnok lett a NŇĎi Ifj√ļs√°gi III. oszt√°ly-E csoportj√°ban! Gratul√°lok!

Sz√°nt√≥ Ang√©la csapata a H√©v√≠zi SK csapat√°t fogadta a ŇĎszi szezon utols√≥ m√©rkŇĎz√©s√©n √©s egy fordulatos meccsen v√©g√ľl meg√©rdemelten gyŇĎz√∂tt! Ahogy az elm√ļlt √©vi bajnoks√°gban id√©n is egy nagyon j√≥ csapatunk van! Akkor a j√°rv√°ny megakad√°lyozta, hogy bajnoki c√≠met szerezzenek a l√°nyok, rem√©lem j√∂vŇĎre a ny√°r elej√©n egy√ľtt k√∂sz√∂nthetj√ľk a csapatot bajnokk√©nt! Benne van a csapatban! De folytatni kell a megkezdett munk√°t, nem lehet h√°tradŇĎlni! Gratul√°lok l√°nyok! J√≥ volt tegnap a meccseteken szurkolni, √©s fŇĎleg egy√ľtt √∂r√ľlni Veletek!

Marcali VSZSE ‚Äď H√©v√≠zi SK ifi 30-24 (12-13)

Sz√°nt√≥ Ang√©la: A m√©rkŇĎz√©s eleje nem √ļgy alakult, ahogyan eltervezt√ľk. 10 perc ut√°n hat g√≥los h√°tr√°nyba ker√ľlt√ľnk. A v√©dekez√©s√ľnk nem mŇĪk√∂d√∂tt igaz√°n, t√°mad√°sban pedig t√∂bbet hib√°ztunk. Ezut√°n elkezdt√ľnk jobban koncentr√°lni, √ļgy v√©dekezni, ahogyan megbesz√©lt√ľk, a t√°mad√°sokat g√≥llal befejezni. A f√©lidŇĎt egy g√≥los h√°tr√°nnyal z√°rtuk. A sz√ľnetben megbesz√©lt√ľk, hogy mi a j√≥, √©s min kell v√°ltoztatni. K√©t perc alatt √°tvett√ľk a vezet√©st, √©s a k√ľl√∂nbs√©get n√∂velt√ľk a m√©rkŇĎz√©s v√©g√©ig.

Nagyon b√ľszke vagyok a csapatomra, bele√©rtve a kispadon helyet foglal√≥kat is. Egy emberk√©nt t√°mogatt√°k a p√°ly√°n l√©vŇĎket.

Gratul√°lok a l√°nyoknak a gyŇĎzelemhez!

Képek!