Őszi bajnok az ifi! ?

Tegnap kora délután megszerezte a Marcali VSZSE ifi kézilabdacsapata a szezon hetedik győzelmét, és ezzel az őszi bajnok lett a Női Ifjúsági III. osztály-E csoportjában! Gratulálok!

Szántó Angéla csapata a Hévízi SK csapatát fogadta a őszi szezon utolsó mérkőzésén és egy fordulatos meccsen végül megérdemelten győzött! Ahogy az elmúlt évi bajnokságban idén is egy nagyon jó csapatunk van! Akkor a járvány megakadályozta, hogy bajnoki címet szerezzenek a lányok, remélem jövőre a nyár elején együtt köszönthetjük a csapatot bajnokként! Benne van a csapatban! De folytatni kell a megkezdett munkát, nem lehet hátradőlni! Gratulálok lányok! Jó volt tegnap a meccseteken szurkolni, és főleg együtt örülni Veletek!

Marcali VSZSE – Hévízi SK ifi 30-24 (12-13)

Szántó Angéla: A mérkőzés eleje nem úgy alakult, ahogyan elterveztük. 10 perc után hat gólos hátrányba kerültünk. A védekezésünk nem működött igazán, támadásban pedig többet hibáztunk. Ezután elkezdtünk jobban koncentrálni, úgy védekezni, ahogyan megbeszéltük, a támadásokat góllal befejezni. A félidőt egy gólos hátránnyal zártuk. A szünetben megbeszéltük, hogy mi a jó, és min kell változtatni. Két perc alatt átvettük a vezetést, és a különbséget növeltük a mérkőzés végéig.

Nagyon büszke vagyok a csapatomra, beleértve a kispadon helyet foglalókat is. Egy emberként támogatták a pályán lévőket.

Gratulálok a lányoknak a győzelemhez!

Képek!