Pécsen járt az U13 –as csapat

Már a huszadik mérkőzésüket is lejátszották az Országos Gyermekbajnokság Zákányi Bálint csoportjában a Marcali VSzSE u 13 –as korosztályos leányai. Ez alkalommal Pécs volt a helyszíne a tornának.

Gergely Lívia értékelése:

Hévíz-Marcali 17-16 (8-7)

Jó védekezéssel és kapusteljesítménnyel játszották végig a lányok a meccset, aminek nagyon örülök. Kezdenek csapatként együtt küzdeni a labdáért ezzel sokat segítenek a Vikinek. Támadásban rengetek technikai hibát ejtettünk a második félidő utolsó 5 percében amit nem tudtunk hátul helyre hozni. Nagyon sajnálom ezt a 2 pontot, mert mi adtuk oda az ellenfélnek.

Góllövők: Légrádi 4; Jáger, Németh 3; Hennel 2; Horváth K., Horváth B., Palacskó, Gulyás 1.

Marcali – Lenti 21-18 (10-7)

Ezen a mérkőzésen már az első félidőben megnyugodtam. A pályán a lányok azt csinálták amit az öltőzőben megbeszéltük közösen. Jó volt a kispadról irányítani őket és látni hogyan dolgoznak össze. Van mit fejlődni még, de úgy gondolom jó irányba haladunk együtt. Védekezésben az ellenfél beállójának játékát egész jól tudtuk megakadályozni, így tudtunk fölénybe kerülni. Az eddigi meccseket képest labdákat tudtunk szerezni amit sikerült is értékesítenie a lányoknak. Támadásban nagyon jól cseleztünk , ebben a Zsóka vitte a prímet. Szélről is ügyesen vitték be a lányok a labdát. Gratulálok mind a 12 játékosomnak.

Góllövők: Németh 10; Horváth K. 3; Hajdu, Horváth B. 2-2; Jáger, Hennel, Légrádi, Gulyás 1-1.