Siófok – Marcali 3:0 …

A héten három kézilabda mérkőzést vívtunk a Siófok KC ellen. Szerdán a serdülő, tegnap az ifi és a felnőtt csapatuk is legyőzött minket. Az okokat ki kell elemezni, és tovább kell lépni! Nagyon nehéz meccsek jönnek egymás után minden korosztályban.

A szezon kezdetén is tudtuk, nehéz, nagyon nehéz szezon lesz ez az év a Marcali kézilabdának. Mind a három mérkőzést a helyszínen láttam, egyik csapatunk sem feltett kézzel, hanem az utolsó másodpercig harcolva, küzdve játszotta végig a mérkőzéseket. Ez a küzdeni tudás és akarat az, ami tovább lendítheti a csapatokat.

 

Jövő héten, a a bajnokságot vezető( pontveszteség nélkül), az NBI –be aspiráló, Győri Audi ETO KC II. lesz a vendégünk.

 

Szántó Angélának az ifjúsági csapat vezetőjének nyilatkozata: „ Az első félidőben fej-fej mellett mentünk, két góllal fordultunk. A szünetben azt beszéltük, hogy ez egy nem ledolgozható hátrány. A védekezésünk is jó volt a mérkőzés első félidejében. Sok gólt lőttünk (17) de sokat is kaptunk. A Siófok rendre leindított minket. Felállt fallal már jól védekeztünk.

A második félidő az úgy kezdődött mintha „bent maradtunk volna az öltözőben” kapásból kaptunk úgy 10 gólt, hogy mi egyet sem lőttünk. Gyakorlatilag ez mind a 10 „indulás gól” volt. Ez sajnos eldöntötte a mérkőzést. Ezt követően igyekeztünk szorosabbá tenni a mérkőzést. Láttam sok bíztató jelet a csapatunkban, ma erre voltunk képesek. Azt azért hozzáteszem, 25 gólt lőni idegenben az egy szép teljesítmény. A csapatban és az NBI/b –ben ma debütált Horváth Zsanett, gratulálok neki!”

NBI/B, Nyugati-csoport, 4. forduló – JUNIOR MÉRKŐZÉS Képek!

Siófok KC-Galerius Fürdő II. – Marcali VSZSE 39 – 25 ( 19 – 17 )

Helyszín: Siófok, Beszédes József Általános Iskola tornacsarnoka, 100 néző Játékvezetők: Bán Edit, Gál Bianka

SKC: Csapó – Káldi 5, Mihályi 1, Blahó 2, Lázár F. 2, Csendes 6, Raffael A. 7 Csere: Nagy É. (kapus), Körösztös 5, Pinczési 4, Raffael B. 4, Réti 3, Jakab, Karsai Vezetőedző: Zámbó Tibor

MVSZSE: Senoha – Kollár 4, Bors 5, Pozsgai Jusztina, Hanusz 10, Sütő, Pozsgai Júlia 1 Csere: Bán-Farkas (kapus), Mezőfi 2, Szecsődi 2, Vajai 1, Pamuki, Horváth Zs., Sárfi Edző: Szántó Angéla

Hétméteresek: 4/1 illetve 8/5

Kiállítások: 10 perc illetve 8 perc

Sárga lap: 1 – 2

Piros lap: Bors Krisztina (Marcali VSZSE – harmadik kétperces kiállítást követően)