Szenzációs győzelmeket szereztek az u11-es kosarasok, ismét van “A” csoportos utánpótláscsapatunk!

Vasárnap délután Székesfehérváron szerepelt az u11-es korosztály. Végig szoros kiélezett mérkőzéseken az eddigi legnagyobb sikerünket arattuk, mindkét meccset nyerve 8 év után újra feljutottunk az “A”csoportba a régió legjobb három csapata közé!

A múltkori paksi győzelemnek köszönhetően most is a “B “csoportban játszhattunk ami nagy szó. Az első meccset azzal a Velencével játszottuk akiktől októberben még 20 ponttal kikaptunk. Most végig szoros nagy iramú mérkőzésen az idegenbeli fújás ellenére az utolsó másodpercekben tudtuk megfordítani a meccset a szoros védekezésünk és szerzett labdáink segítségével.

Velencei Vadkacsák-Marcali Szürke farkasok 42-47 (12-7,16-20,4-4,10-16)

Tamasián Bernát 16, Trombitás Marcell 9, Földényi Márkó 8, Bohár Bálint 5, Horváth Zsolt 4, Hegyi Ákos 2, Kalota Levente 1, Bohár Marcell 1, Csomó Bence 1, Tamasián Gergő-, Kovács Attila-, Hegyi Balázs-

A szuper siker doppingolta a fiúkat és a Dávid Kornél Akadémia Gepárdjaitól sem ijedtünk meg. Sokáig vezettünk majd az utolsó percre ellenfelünk kiegyenlített sőt a vezetést is átvette de az időkérés után sikerült labdát szerezni és előbb egyenlítetni majd Tamasián Bernát ziccerével megnyerni a mérkőzést.

Marcali Szürke farkasok-DKKA Gepárdok 42-40(11-6,6-14,10-2,15-8)

Tamasián Bernát 15, Trombitás Marcell 9, Hegyi Balázs 5, Földényi Márkó 4, Csomó Bence 4, Tamasián Gergő 1, Horváth Zsolt 1, Hegyi Ákos 1, Bohár Marcell-, Bohár Bálint-, Kalota Levente-, Kovács Attila-

Edző:Magyar Viktor

Tovább!