Színvonalas mérkőzéseken egyet nyert, egyet vesztett a Marcali u12 es kosárcsapata a hazai fordulón

Az idei bajnokságban most először játszhattunk hazai pályán amit két jó iramú végig szoros mérkőzéssel tettünk emlékezetessé. A fehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia B csapata ellen lassan melegedtek be a fiúk de szépen feljavult a játékunk, védekezésünk jobb lett. A második félidőben több szép megoldásunk is volt támadásban amivel magabiztosan nyertünk.

A második mérkőzésen érződött a fáradtság, elfogytunk fizikálisan és nagyobb hátrányba kerültünk a végjátékra. Az utolsó negyedre 14pontos hátránnyal fordultunk de a fiúk győzni akarása és a szurkolóink buzdítása együttesen meghozta eredményét és kiegyenlítettünk. Az utolsó fél percre maradt a döntés, sajnos ebből most nem jöttünk ki jól és egy kosárral vesztettünk. A csapatot és a szülőket maximális dicséret illeti mindent kiadták magukból.

Marcali Szürkefarkasok- Dávid Kornél KA/B 71-59
Marcali Szürkefarkasok-Dávid Kornél KA Cougars 72-75

A csapat tagjai voltak: Trombitás Marcell, ‌Földényi Márkó, Kalota Levente, Veisz Noel, ‌Sallai Bence, Tamasián Gergő, ‌Szarvas Márton, ‌Korcsog Erik, Komlódi Kristóf, Börczi Benjámin, ‌Sandrik Péter, Tamás Bálint

Tovább!