Újabb győzelem!

Egyre közelebb kerül a Marcali VSZSE ifi leány kézilabdacsapata a bajnoki címhez! Három mérkőzésünk van hátra a bajnokságból és 4 ponttal vezetünk a második Dunaújváros előtt… remélem nem járunk úgy, mint az elmúlt szezonban, amikor hasonló pozícióban lévő csapatunk a bajnokság lezárásával – COVID – meg lett fosztva a bajnoki cím esélyéttől.

Tegnap délután a Sport 36 Komló csapatát fogadtuk a Kiss László Városi Sportcsarnokban és 40-27 (19-15) arányban legyőztük. Gratulálok! A következő fordulóban Csurgóra megyünk, ők most negyedikek. Majd itthon játszunk a Balatonboglár ellen ők 7. -ek. A bajnoki szezon utolsó mérkőzését Hévízen játsszuk, akik jelenleg harmadikak a csoportban.

Szántó Angéla: A mérkőzés egészében nem engedtük ki a kezünkből a vezetést. Örülök, hogy ezen a meccsen az előző mérkőzésekhez képest sokkal kevesebbet hibáztunk támadásban. A védekezésünk is javuló formát mutat. Kapusainknak is voltak nagyszerű védései.

Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

Góllövőink: Németh Zsóka 11, Pusztai Lili 8, Borbély Bori 7, Kisgyura Száva 6, Hennel Bora 4, Pfluger Amelita 2, Szilágyi Lilla, Szabó Emese 1.