Vasas – ASI – Marcali VSZSE junior női kézilabda 35-23 (18-11)

Szántó Angélát kértem az értékelésre:

„A mérkőzés egyik pozitívuma volt számunkra, hogy 8 játékosunk is eredményes volt, és a Bogi (Hanusz Boglárka) egymaga 11 alkalommal talált a kapuba.

A mérkőzés folyamán a Vasas a mi hibáinkból, villámgyors leindításokból volt eredményes. Ha rontottunk valamit, akkor azonnal lerohantak minket. A Vasas ezt nagyon tudja! Amikor felállt a falunk akkor nagyon harcosak voltunk, és tulajdonképpen eredményesen védekeztünk.

 

Sajnos kihagytunk két hétméterest, de hát ez „belefér”, én azt mondtam a lányoknak, hogy 35 –nél többet ne kapjunk, azt tudni kell, hogy mindenkinek 40-45 gólt szoktak dobni.

 

Úgy gondolom a 23 dobott gólunk lehetett volna 28 is, talán a 35-28 lett volna a reális. Gyorsabbak voltak egy kicsit, és könyörtelenül kihasználták a hibáinkat, azonnal lerohantak bennünket. De ez majd alakul, mert támadásban még sokat kell javulnunk, a védekezésünk az kezd összeállni.

Voltak nagyon bíztató jelek is, például a Mezőfi Brigi betöréseiből a hetesek.

A kapusok is jól teljesítettek a sok kapott gól ellenére, mert hát a ziccerekben nagyon nehéz az védés.

A hibáinkon kell javítanunk, mert az eladott labdának ez a következménye.

Az eredmény ellenére meg vagyok a csapattal elégedve, a Vasas egy nagyhagyományokkal és egy Sportiskolával, benne rengeteg játékossal rendelkező csapat, nagyon jók.

Én azt gondolom ez egy tisztes helytállás volt a részünkről, nem vallottunk szégyent!”

Képek!